Medische-cosmetische behandeling door BIG en NVCG geregistreerd arts                          Tel: 06-27 21 47 99

Bbo
Clinics

 

Bo Clinics
 

Tanden bleken met de Ionitech laser

Tanden bleken bij Bo Clinics is veilig voor uw gebit dankzij de bleekgel zonder peroxide. Uw glazuur wordt niet aangepast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees.

Bij het tanden bleken maakt men gebruik van een peroxide vrije tandenbleekgel. In deze gel zit een zuiveringszout dat de donkere aanslag op uw tanden verwijdert en gele tanden tegengaat.  Om het oxidatie proces te versnellen maken we gebruik van een speciale laserlamp.

Na de eerste behandeling heeft u al resultaat. Echter, indien de tanden erg verkleurd zijn, is het mogelijk dat u meerdere behandelingen nodig heeft. Dit wordt allemaal tijdens een intake gesprek met u besproken voorafgaand aan de behandeling. Bij de een worden de tanden witter dan bij de ander. Het resultaat is bij iedereen anders. Wij kunnen uw tanden niet witter bleken dan uw eigen tandkleur.

 

Na de behandeling mogen je tanden 24 uur niet in contact komen met kleurstoffen. De eerste 6 uur na de behandeling mag er niets gegeten of gedronken worden behalve groene thee en water. Daarnaast is het beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden niet te roken.