Medische-cosmetische behandeling door BIG en NVCG geregistreerd arts                          Tel: 06-27 21 47 99

Bbo
Clinics

 

Bo Clinics
 

'Refresh your look!'


Wil je graag een huid die straalt en weer zachter aanvoelt? Een huidverbeterende behandeling maakt dit mogelijk. Door deze behandeing activeert je huid waardoor de conditie en de elasticiteit van je huid verbetert en fijne lijntjes worden verzacht. Je huid ziet er weer jonger uit en voelt egaler aan.

Huidverbeterende behandelingen kunnen toegepast worden voor het gezicht, hals, decolleté en de handen.


Bij BboClinics hebben we verschillende mogelijkheden om je huid te verbeteren.  De arts zal samen met jou gaan bekijken welke behandeling de beste keuze voor jou is.


Welke huid verbeterende behandelingen zijn mogelijk bij BboClinics?

Bij BboClinics heb je de keuze uit ProfhiloLED therapie, peelings en PRP (vampire facelift)

Naast deze behandelingen biedt BboClinics ook nog de huidverzorgingslijn van Medex Biocosmetics aan, welke een mooie aanvulling is op jou beautybehandeling. 


Profhilo


Profhilo is een zuiver hyaluronzuur met een sterke potentie om collageen, elastine en vetweefsel in je huid te stimuleren

Daardoor herstelt de huid zich en wordt  toenemende huidverslapping aangepakt.

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 5 strategische plaatsen van het gezicht wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Die 5 plaatsen zijn natuurlijk per gezichtshelft. In totaal krijg je dus voor een gezichtsbehandeling 10 kleine injecties met natuurlijk hyaluronzuur.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen. Dat heeft even tijd nodig.

Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig. Dat is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen.

LED therapie


LED therapie maakt gebruik van kleur golflengtes van zichtbaar licht die specifieke verjongende prestaties in de huid hebben. Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde brandstofcellen of bacteriën te doden. Het is een natuurlijke biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.

De verhoogde energie verhoogt celstofwisseling en stimuleert de productie van collageen en elastine, stimuleert bloedcirculatie en versnelt weefselherstel. Studies hebben aangetoond dat wanneer de huid wordt blootgesteld aan LED, huidcellen zich gemiddeld 150% tot 200% sneller herstellen en vernieuwen en de hydratatie kan worden verhoogd tot 600%. Dit hele proces resulteert in een stralend, jeugdig en natuurlijk een gezonde huid.

TCA Peelings


De meest toegepaste chemische peeling in medische zin is de trichloorazijnzuur peeling. Omdat deze peelings diep in de huid hun effect hebben kan een mooi resultaat worden verkregen.  

Om te beginnen is goed te beseffen wat het woord peeling betekent. Letterlijk vertaald betekent het (af)pellen, ofwel het verwijderen van een laagje huid. De dikte van het laagje huid dat wordt verwijderd bepaald de diepte van een peeling. 

De huidconditie en/of –aandoening bepaalt welke diepte nodig is voor optimaal resultaat en welke diepte haalbaar is, want niet iedereen kan zomaar een diepe peeling ondergaan. Althans niet zonder consequenties.


Bij BboClinics gebruiken we de peelings van V1. Een mediumdiepe peeling die de levende cellaag van de huid niet aantast en daardoor veilig kan worden toegepast. 

V1 peelings zijn geschikt wanneer:

  • De huid een vermoeide, doffe uitstraling heeft.
  • De huid een grove, onregelmatige structuur heeft.
  • Bij zichtbare tekenen van zonschade (lijntjes, droogte, vlekken).
  • Algehele opfrisbeurt van een slappe, verouderde huid.

PRP


PRP staat voor plaatjes rijk plasma. Plasma wat wordt verkregen uit jouw eigen bloed. Plasma is  rijk aan actieve eiwitten en groeifactoren en wanneer dit wordt terug gespoten in jouw huid wordt collageen en elastine in jouw huid geactiveerd.


Bij het ouder worden, zorgt de afname van collageen type 1 voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de PRP injectie wordt dit verouderingsproces tegengegaan. Bij een PRP behandeling brengen we geactiveerde bloedplaatjes in de huid. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en vitaliteit van de huid. De huid gaat er dus van stralen.

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Toch raden wij u drie behandelingen aan. Daarna kunt u het effect constant houden door een behandeling per jaar uit te laten voeren.