Medische-cosmetische behandeling door BIG en NVCG geregistreerd arts                          Tel: 06-27 21 47 99

Bbo
Clinics

 

Bo Clinics
 

Fillers


wil je vollere lippen of wil je het volume terugbrengen in je gezicht? Ook voor het opvullen van lijntjes rond de mond of ogen, de wangen die zijn ingevallen of het verstrakken van de kaaklijn zijn fillers uitermate geschikt. Fillers helpen de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen en blijven afhankelijk van de plek waar ze geplaatst worden 9 maanden tot ruim een jaar aanwezig. We maken voor onze filler behandelingen gebruik van de producten van Juvéderm, Stylage en Radiesse. 

Al deze fillers hebben een CE keurmerk, waarmee de veiligheid gegarandeerd is.

Alle fillers kunnen op zichzelf of gecombineerd met elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat en een natuurlijk resultaat.Vollere lippen.

Fillers zijn uitermate geschikt als u uw lippen meer volume wilt geven.

Wanneer u voor de eerste keer uw lippen wilt laten behandelen is vaak tenminste 1 ml filler noodzakelijk om een mooi zichtbaar resultaat te verkrijgen. De lipfillers die wij gebruiken zijn allemaal voorzien van lidocaïne (lokaal verdovingsmiddel). Eventueel kunnen de lippen voor de behandeling nog worden ingesmeerd met een verdovende zalf. Hierdoor hoeft een lipfiller behandeling dus helemaal niet pijnlijk te zijn.

Bij BboClinics zijn we gespecialiseerd in lipfiller behandelingen en ben je dus zeker in veilige handen!