Medische-cosmetische behandeling door BIG en NVCG geregistreerd arts                          Tel: 06-27 21 47 99

Bbo
Clinics

 

Bo Clinics
 

Cosmetische chirurgie

Ooglidcorrectie


Onze ogen zijn de blikvangers van ons gezicht.

Hangende oogleden of flinke wallen geven de indruk dat je moe, somber of verdrietig bent. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn!

In zo'n geval kan een ooglidcorrectie de oplossing zijn.

Bij een correctie van de oogleden wordt de verslapte huid, eventueel in combinatie met overtollig vetweefsel onder lokale verdoving verwijderd. Hiervoor wordt een snee in de plooi van het ooglid gemaakt. Het litteken wat na de operatie ontstaat valt nadien in deze plooi waardoor het bijna niet zichtbaar is.

De hechtingen waarmee na de operatie de huid gesloten wordt, worden na ongeveer 5-7 dagen verwijderd.   Na de operatie is het belangrijk dat u rustig aan doet om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden. Tevens moet u de eerste 2 dagen na de operatie de ogen goed koelen met ijs.


Oorlelcorrectie


Een doorgescheurde oorlel  of een te lange oorlel kan ontsierend zijn, maar ook onhandig, bijvoorbeeld bij het dragen van een oorbel.

In zo'n geval is een correctie van je oorlel mogelijk. Tijdens deze operatie wordt onder lokale verdoving het beschadigde deel van de oorlel of het te veel aan huid verwijderd. De huid wordt daarna gesloten met een hechting. Na een week kom je terug om de hechtingen te verwijderen. Na 3 maanden mag je weer oorbellen dragen.