Medische-cosmetische behandeling door BIG en NVCG geregistreerd arts                          Tel: 06-27 21 47 99

Bbo
Clinics

 

Bo Clinics
 

Cosmetische geneeskunde is een fantastisch vak. Een kleine aanpassing in het gezicht kan al een groot verschil maken; voor je uiterlijk, maar ook voor je zelfvertrouwen!

Bij BboCinics zijn we gespecialiseerd in injectables (botox en fillers), medische huidverbetering en kleine cosmetische chirurgie.

Alle medische-cosmetische behandelingen worden bij BboClinics uitgevoerd door Drs. Olga Akse. 

Olga Akse studeerde geneeskunde aan de Erasmus universiteit van Rotterdam en is sinds 2003 werkzaam als arts.  Sinds 2018 is Olga Akse werkzaam voor BboClinics. 

Olga Akse is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). De NVCG is de enige door de overheid erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetisch artsen. Artsen die aangesloten zijn bij de NVCG werken volgens de huidige wetgeving en richtlijnen. Hiermee ben je verzekerd van kwaliteit en een veilige behandeling.


Heb je interesse in een behandeling bij Bboclinics, dan heb je altijd eerst een gesprek met de arts.  Samen met jou kijkt zij welke mogelijkheden er voor jou zijn en krijg je de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijdens dit consult zullen er ook vragen worden gesteld over jouw gezondheid. Gebruik je medicijnen? Neem dan een actueel medicatie overzicht mee. Heb je een allergie? Vergeet dit niet om te vermelden.


Omdat het belangrijk is dat je eerst goed nadenkt over een eventuele behandeling, wordt er aan je gevraagd om een toestemmingsformulier (informed consent) te ondertekenen. Het formulier vind je op deze website. Zonder deze toestemming is een behandeling niet mogelijk.

Ben je jonger dan 18 jaar? Dan is een behandeling bij BboClinics helaas niet mogelijk. Je leeftijd is dus belangrijk voor ons. Neem altijd je legitimatie mee, zodat hier over geen misverstanden kunnen bestaan.